Λύσεις hotelspark

Μοναδικά, προσιτά και αποδοτικά websites

Βρείτε την σιγουριά στην επένδυσή σας

Δεδομένο ότι η προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας στον κλάδο του τουρισμού είναι μεγάλη, οδηγώντας τις επιχειρήσεις σε σκληρό ανταγωνισμό, η παρουσία σας στο διαδίκτυο ως μέσο προβολής και ως εργαλείο πώλησης είναι αυτονόητη. Το μεγάλο δίλημμα ρίσκου/απόδοσης είναι το εξής: Να επενδύσει κανείς ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει ένα αξιοπρεπές και αποτελεσματικό website, ή να πειραματιστεί με πιο οικονομικούς όρους, επιλέγοντας “νεοφώτιστες”εταιρείες ή ελεύθερους επαγγελματίες του web development με μικρή εμπειρία στον κλάδο, ρισκάροντας την απόδοση της επένδυσής και την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος;

Στην hotelspark* κατανοούμε τη σημασία που έχει μια εξαιρετική παρουσία στο internet για το ξενοδοχείο σας. Γι αυτό μελετήσαμε και οργανώσαμε προσεκτικά τον τρόπο παροχής των συγκεκριμένων υπηρεσιών μας ως εταιρεία και καταλήξαμε τελικά στη λύση που μπορεί να σας προσφέρει την “χρυσή τομή”. Προσφέρουμε άρτια τεχνολογικά website που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου σας, σε χαμηλό κόστος και σε ταχεία εκτέλεση, επιλέγοντας ένα από τα παραμετροποιήσιμα hotelier themes μας.

Hotel Spark Hotel Spark

Κορυφαίο Design

Κερδίστε τις εντυπώσεις με ένα ελκυστικό και επαγγελματικό web design, το οποίο προσδίδει αξιοπιστία και εμπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε επισκέπτη σας.

Διαθέτουμε έμπειρους και βραβευμένους web designers, οι οποίοι διαθέτουν πολλά γαλόνια προϋπηρεσίας στον σχεδιασμό website για τον τουριστικό κλάδο και παρακολουθούν στενά τις διεθνείς τάσεις καθώς και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Εξαιρετική Λειτουργικότητα

Η πολύ καλή λειτουργία του website σας, βοηθάει τον επισκέπτη να πλοηγηθεί με ευκολία στο περιεχόμενό σας (κείμενα, φωτογραφίες κλπ.) και να κάνει εύκολα κράτηση online.

Οι σχεδαστές και προγραμματιστές μας έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο ώστε να μειώσουν τα κλικ που απαιτούνται για να καταλήξει στην επιθυμητή κράτηση ο επισκέπτης, προσφέροντας μία αίσθηση αδιάλειπης προήγησης.

Συμφέρουσα Λύση

Ο προϋπολογισμός για την δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας δεν είναι πλέον ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας παρέχουμε λύσεις υψηλής αξίας και αποδοτικότητας αλλά σε προσιτό κόστος.

Μαζί θα ξεδιπλώσουμε το εύρος των αναγκών σας για να μπορέσουμε να σας προτείνουμε βάσει της εμπειρίας μας, ποιο από τα πακέτα μας σας καλύπτει επαρκώς.

Τεχνολογία Αιχμής

Χρησιμοποιούμε πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, δημιουργώντας, αποκλειστικά για εσάς, μοναδικά template με τη καλύτερη δυνατή αρχιτεκτόνική ώστε το νέο σας website να είναι ασφαλές και σωστά λειτουργικό στο διαδίκτυο.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι λύσεις μας είναι συμβατές με τους δημοφιλέστερους φυλλομετρητές (Google chrome, Firefox , IE , EDge , Opera , Safari) καθώς πριν τη παράδοση κάνουμε εκτενείς ελέγχους σε όλους τους φυλλομετρητές. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα διασύνδεσης/προσθήκης υπηρεσιών τρίτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ο κώδικάς μας είναι άμεσα συμμορφωμένος με τις οδηγίες προσβασιμότητας WCAG2, αν αυτό απαιτηθεί, καθώς και με τους διεθνείς κανόνες GDPR.

Σύμφωνα με την αγορά

Η λύση που σας παρέχουμε βασίζεται στην ανοιχτή πλατφόρμα (CMS) WordPress, την πιο αποτελεσματική και δημοφιλή πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων παγκοσμίως.

Η τυποποίηση εξοικονομεί κόστος και χρόνο ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί το ρίσκο της επένδυσής σας. Η πλοήγηση είναι γνώριμη στον επισκέπτη και οι τροποποιήσεις που ενίοτε χρειάζονται γίνονται εύκολα χωρίς ειδικές γνώσεις διαχείρισης.

Προσαρμογή σε κάθε οθόνη

Με ειδικά σχεδιασμένο responsive design που προσαρμόζεται 100% στις διαστάσεις της οθόνης που το βλέπετε, μπορείτε επιτέλους να ξεχάσετε τον “πονοκέφαλο” του πως εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στις φορητές συσκευές (smartphones,tablets κλπ.).

Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι επιστέπτες website χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές τους για έρευνα και κρατήσεις, δίνουμε ιδαίτερη έμφαση στην ψηφιακή παρουσίαση του ξενοδοχείου σας σε αυτές, με εύπεπτο, ευανάγνωστο και εύχρηστο τρόπο.

Συνδεσιμότητα με συστήματα κρατήσεων

Όλες οι ιστοσελίδες της hotelspark* δημιουργούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη και πλήρης η σύνδεσή και η συνεργασία τους, με το σύστημα κρατήσεων που χρησιμοποιείτε, όποιο κι αν είναι αυτό.

Οι απευθείας πωλήσεις κερδίζουν έδαφος σε σχέση με τις bulk πωλήσεις από συνεργαζόμενα πρακτορεία. Τώρα έχετε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που σας προσφέρει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

Δημιουργία περιεχομένου

Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε ατελείωτες ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σας. Απλά δώστε μας τις βασικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Συγκεντρώστε το φωτογραφικό υλικό της επιχείρησής σας, παραδώστε μας τις παροχές, υπηρεσίες, στοιχεία τοποθεσίας και προδιαγραφές του καταλύματός σας, συνοπτικά και εμείς θα φροντίσουμε να εμπλουτίσουμε το λεκτικό περιεχόμενο, προσδίδοντας το ύφος και τις αξίες του brand σας.

Γρήγορη Παράδοση

Δεν χρειάζεται να περιμένετε την “επόμενη σεζόν” για την νέα σας ιστοσελίδα. Χάριν στη μεθοδική διαδικασία παραγωγής μας, η Hotel Spark σας παραδίδει ολοκληρωμένο έργο εντός εβδομάδων, όχι μηνών.

Έχοντας συγκεντρώσει το φωτογραφικό υλικό και δημιουργήσει όλο το λεκτικό επιθυμητό περιεχόμενο, η διαδικασία εισαγωγής του (data netry) γίνεται γρήγορα και ανεμπόδιαστα.

Εύκολη Συντήρηση

Μην μπείτε στη θλιβερή λίστα των πελατών που αγοράζουν μια “φτηνή” λύση για να διαπιστώσουν εκ των υστέρων ότι συνοδεύεται από υπερβολικά ακριβή συντήρηση. Στην hotelspark*, η οικονομική και διάφανη τιμολόγηση εξακολουθεί να ισχύει και για τις μελλοντικές ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Από την αρχή της συνεργασίας μας έχετε πλήρη γνώση για τα απαραίτητα κόστη φιλοξενίας, συντήρησης και διαχείρισης του website σας χωρίς ψιλά γράμματα.